Az összezúzott lélek megnyomorítja az ember, életét.. Néha annyira kínzóvá és fájdalmassá válhat az elvetettség, hogy az elme nem tud szembenézni vele. Tudat, az hogy nincs valami rendben, de a probléma valahol mélyen gyökerezik. Elvetettség –elutasítás = szeressenek de nem kellek senkinek. Közösségbe tartozni - de kirekesztenek.

Mindig kívül találom magam és csak lesek befelé….

Szoros kapcsolat a cserbenhagyottság és a szégyenérzet, közötti érzés.

Az átélt elutasítottság pusztító erejű is lehet a további életünkre  kihatással, van.

Kínzó fájdalom, maradandó sebek, még a tudatalattinkban is jelen vannak.

Az ördögnek a dolgaimról előzetes ismerete van. Tudja, hogy Isten használni akar –vele szemben,ezért Ő akarja bevinni  az első ütést!

Mindennapi érzések jó ideje:1 kimerültség,-2 feldúlt. -3 fusztrált, -4 összezavarodott,- 5tele félelmekkel,-nyugtalansággal,-6 feldolgozhatatlanak tűnő terhekkel.- várok, csak nem tudom mire…

Sok ember nem tudja, hogyan azonosuljon velem, ezért inkább elutasítanak. Élethelyzet:a szégyen rendszerint maradandó nyomot hagy az ember jövőjét illetően.

Három fajta ember létezik: - Aki föladjaaki kitart--- aki visszaüt

Aki föladja annak túl nehéz az élet!!

Magatartás negatív érzelmek egyre alább szálló sorát váltja ki:

Elvetettség

-magányosság

-önsajnálat

-gyötrődés

-dapresszió

-kétségbeesés, vagy reménytelenség

—halál vagy öngyilkosság..

Érzelmi reakció alapvetően passzívak, ebből következik, nem vagyok képes ellenállni a halálnak.

Menekülés-„ Bunker”- elve nálam egyfajta védekezés az egész azonban csak díszlet a belül zajló fájdalmas küszködés elrejtésére. 

Érzéseim a körülményekkel együtt változtak de a tények sosem változnak.

Nagyon rosszul hangzó szavak ezek : jövevény , és idegen.  Aki nem magányos talán fogalma sincs, hogy mit jelent idegennek lenni. Vannak megkülönböztetések, lehetnek különbségek. Amíg idegen vagy nem tartozol oda . – sehova- Akkor válik ez valósággá ha nem találod helyed!!! Magányos vagy? Na és emberek milliói azok! Élettapasztalat , hogy van olyan sorsfordító erő ami az embertől erőtől függetlenül visznek és kényszerítenek a kudarc felé!

 

Mentális és fizikai, érzelmi folyamatos romlása korunk egyik legsúlyosabb szociális problémája.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ennmary.blog.hu/api/trackback/id/tr332249651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása