ennmary 2010.08.05. 19:04

Az álomról -

  Egy probléma megoldására születik az álom
Adva van egy olyan probléma, melyen egész nap tőrjük a fejünket, ( én min.16 órában )de ennek ellenére sehogy se jövünk rá a megoldásra. A kérdés nagyon fontos számunkra, így minél hosszabb ideig gondolkodunk rajta, annál jobban gyötörjük magunkat vajon mi tévők legyünk. ( kosza ötleteim azárt vannak de nem jó a megoldás)

Eljön az alvás ideje, az agy működése legalább annyira átrendeződik, mint a szervezet egésze. A test egyéb szervei aktív pihenésen esnek át. Következik, hogy ilyenkor az agy jobban képes feladatok megoldására, mint ébren, hiszen akkor még több feladatot kell elvégeznie.

Biztos volt már mindenkinek olyan élménye, hogy este lefekvéskor egy probléma járt az eszében, és amikor reggel felébredt , csak a fejére csapott, ezt mondván: "Hogy ez eddig nem jutott eszembe!" Na ma én is így jártam. -

Szólj hozzá!

Címkék: élet

A bejegyzés trackback címe:

https://ennmary.blog.hu/api/trackback/id/tr22201785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása