Öngyilkos szülő, öngyilkos gyerek?   öngyilkosság, öröklés, genetika

Ha egy gyerek valamelyik szülője öngyilkosságot követ el, jelentősen nagyobb a valószínűsége annak, hogy később a gyermek is ugyanúgy végzi - Az Egyesült Államokban évente 7.000-12.000 gyerek veszti el szülőjét úgy, hogy az öngyilkosságot követ el.Szerencsére azért az így felnövő gyerekek jelentős többsége nem követ el öngyilkosságot, mert a nem-genetikai tényezők jól befolyásolhatók. Igen lényeges a megfelelő, családtagok és a  felnőttek sokat segíthetnek. Erre nagy szükség is van.A kutatók hangsúlyozzák, hogy a 18 éves életkor után bekövetkező, hasonló családi tragédia általában nem okozott ilyen mértékű lelki hatást. Az adatok azt is igazolták, hogy a szülő elvesztése gyermekkorban, bármilyen okból is történt, jelentősen növeli annak a valószínűségét, hogy a gyerek később valamilyen erőszakos bűnügybe keveredjen.

 

 

 

Elitélés:

Nemértem miért vannak olyan emberek akik elitélnek másokat azért ahogyan viselkednek,vagy ahogy öltözködnek vagy épp mert nem úgy hordják a hajukat, a színe miatt,- mint az átlag emberek.az én őltözködésem az sokaknak nem tetszik de nemérdekel,tetoválásaim is vannak,és a hajamat úgy hordom ahogyan, kurvára nemérdekel,sőt a jövőben is ugyan ilyen leszek mert ez az én saját egyedi stílusom,és ha valakit zavar azt kurvára sajnálom.

Szólj hozzá!

Címkék: az

A bejegyzés trackback címe:

https://ennmary.blog.hu/api/trackback/id/tr32239215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása