Nem hagynám ki, hogy még az alábbiakon felül köszönetet mondjak, az összes családtagomnak. Anyunak,a tesóinak és, a családjuknak. Nem utolsó sorban a Fiamnak, akinek mindezt át kellett vészelnie velem együtt megélni ezt a szerencsétlen helyzetet ( no és ami ezután jön) Továbbá a volt férjem(aki 5 éve már nincs köztünk) családjának, rokonainak a segítség nyújtása nélkül eddig sem jutottunk volna.

Hálás vagyok mindenkinek.

37 évesen sok mindent véghez vittem de ezzel a kudarc élménnyel nem tudok mit kezdeni, képtelen vagyok túltenni magam, vagyis feldolgozni, nem megy.  Sajnálom ezt a faramuci helyzetet! Ha az számít vigasztalásnak vagy megoldásnak ,hogy elmondom a belső lelki problémákat , és erre kapok egy újabb történetet , amit a beszélgető partner átélt tehát felülüberelik mindig a hallottakat .(Ha nekem itt fáj akkor neki is ott fáj ja meg még itt is ) ez így megy . nekem meg kell értenem mindenkit na de engem ki ért meg ? Figyelek mindenkire de nem tudom hova tegyem az információkat ugyanis azt hogy ők mesélnek és elmondják a történeteket oké, de a kort is figyelembe kellene venni . 10-20 évvel idősebbeket hallgatom hogy hát ez van neki is milyen szar . aha értem …….  

Valami nagyon nagy baj van velem mivel más a hasonló helyzetet nehezen valószínű de átélné,feldolgozná túltenné magát én meg beledöglök --- hogy van ez? mit csinálok rosszul? ( ja igen tudom mindent )  nem szeretnék már lejjebb kerülni, valahogy a melóság az ami zavar ebben az egészben , ezen nem tudok felülkerekedni. Be kell lássam ettől kezdve nagyon kiszolgáltatott lennék.  Sajnos az alkalmazkodó képesség nem az erősségem és ez nagy baj. Anélkül pedig nem fog menni. Megmutatom nektek mostanában mi az ami megnyugtatott mi tett eleget a hangulatomnak, na és persze a csend és a magány mindenek felett.!!

https://www.youtube.com/watch?v=pBFDnrz6Nqw   Ahol véget ér az út...

https://www.youtube.com/user/MsManyoo#p/f/3/vutfYf8X2YY   Hála

https://www.youtube.com/user/MsManyoo#p/f/64/7WoP0YqfXes (Véletlenül szándékos)

https://www.youtube.com/user/MsManyoo#p/f/12/nMVOE5eTk0s - Bocsánat

https://www.youtube.com/user/MsManyoo#p/f/16/cacZKmwS9eY - A gyertyák csonkig égnek

https://www.youtube.com/user/MsManyoo#p/f/2/i-TZNAyFYdI   - Az életem 1 lapra felteszem

https://www.youtube.com/user/MsManyoo#p/f/55/GsOi3ZaxU9M - Emlékezz rám 

https://www.youtube.com/user/MsManyoo#p/f/1/yisJPNKSdsc - Ha sírsz

https://www.youtube.com/user/MsManyoo#p/f/0/ZT4ofm_y0Xk Az utolsó szó

https://www.youtube.com/user/MsManyoo#p/f/56/_XM7721QuV4 - Bucsúlevél

https://www.youtube.com/user/MsManyoo#p/f/48/16MxPtnKhw4 fájdalom

https://www.youtube.com/user/MsManyoo#p/f/49/5YDnca7MRpo - Fájdalom

https://www.youtube.com/user/MsManyoo#p/f/45/VvYn2OlOMPw - FELADOM

https://www.youtube.com/user/MsManyoo#p/f/51/huQqXMSbHkQ  Fájdalom

https://www.youtube.com/user/MsManyoo#p/f/44/9XFoXlWQ1pk - Ha valami fáj

https://www.youtube.com/user/MsManyoo#p/f/16/LmZGo2P-gPk  – Gyűlölet

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ennmary.blog.hu/api/trackback/id/tr332303184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása