ennmary 2010.08.04. 15:43

Irigység

  Mostanság tetű módra szaporodik,főleg faluhelyen ,csak az emberi fajra jellemző úgy nevezett besúgó megnyilvánulás.Sok esetben szegény a szegény ellen fordul a könnyebb megélhetés céljából.Szemét dolog az ilyen,de erre legalább van magyarázat: a PÉNZ.
Ettől azonban mocsokabb dolog,amikor csak az irigység vezérli az emberi agyat.Ennek a csúnya szokásnak sok ártatlan ember esik áldozatául.Persze az esetek 99%-ban a mocskolódó egyénnek nincs neve.Ugyanis az ilyen emberek szeretnek gyáva módon meglapulni,s embertársaikra kizárólag hátulról lönni ki nyilaikat.
Pl. Nézzük az közösségi oldalakat:
Névtelenül lehet egymást bírálni,rondaságokat írni róla.Persze a sok névtelen,aki csúnyákat írogat embertársairól nincs annak tudatában,hogy az ilyen állítólagos névtelenséget könnyen ki lehet deríteni,egyszóval az ilyen embereknek annyi esze sincs,mint a kijáró malacnak.Ugyanis az a malac,amelyik kijár az akolba tojni,nem fekszik bele saját szarába.

Az irigy ember azért irigy kiszemelt áldozatára,mert saját magát kevesebbre tartja az illetőnél.Tehát,ha valaki rosszat mond rólunk,ne keseredjünk el,legyünk büszkék,mert különbek vagyunk nála!

Vagyis:- INKÁBB LEGYEN SZÁZ IRIGYÜNK,MINT EGY SZÁNONK!

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ennmary.blog.hu/api/trackback/id/tr842198708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása