Kit nevezünk alkohol madárnak?
Alkohol madár az,aki reggeltől estig a kocsmában ül,és olyan litykót fogyaszt,amitől agymenése van.Lehet férfi vagy nőnemű az illető,nagyon szép látvány.Ők az alapkövei az országnak.Minél többet isznak,annál több adót fizet a kocsmáros az államnak.Nagyon jól járunk!Ebből már lehet valamit kezdeni.Igaz, szegény asszony otthon a gyereknek enni nem tud adni,mert az alkohol madara az állam zsebébe hord minden fillért,de az nem baj,a kocsmáknak működni kell,és punktum! Emberek! Csak az a baj,hogy akik tényleg rá lennének utalva a segélyre,nem kapnak,vagy nagyon körülményesen.Na ,meg nagyon sok ember nem is igényli,akármilyen nehéz a sorsa,mert szégyelli.Nekik az agysejtjeik még épek,nem csak a jelenben gondolkoznak.
alkohol madarainkra:
Mint mondtam az önkormányzat nagyon jó szívű ezekhez az ,,önhibájukon kívül" lecsúszott beteg emberekhez,minden segítséget megad nekik, nehogy kocsmáink csődbe jussanak.A több gyerekes alkohol madár anyukákról nem is beszélve,akik gyerekeiket is több esetben magukkal víve látogatják eme kultúrált helyeket,mert ott mégis nagyobb biztonságban vannak,mint otthon magukra hagyva.Tehát időben gondoskodnak az utánpótlásról,hadd lássa az a gyerek,mi fán terem az élet.Ha egyszer megnő,nehogy a kocsma helyett véletlen a boltba tévedjen be bevásárolni,nehogy felcserélje a szilárd halmazállapotú kenyeret folyékonyra. Meglehet-e gyógyítani az alkohol madarat?Mert ugye azt mondják az orvosok,hogy ez bizony, betegség.

A bejegyzés trackback címe:

https://ennmary.blog.hu/api/trackback/id/tr632198710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása