ennmary 2010.08.07. 21:57

gondolat

 
  Természetesen lehetetlenség, hogy állandóan boldogok legyünk. Még a boldog emberek 10 százaléka is szomorú, és még egy napon belül is vannak boldogtalan pillanataik
Találja meg saját jó oldalát!
Az emberek sokszor saját magukat diagnosztizálják, ezeknek segítségével mérik fel ,,mentális gyengeségeiket" és nem figyelnek barátaik, családjuk tanácsaira és bizonyos jelekre, mint a sikertelenségtől való félelem, szociális helyzet miatti aggódás, kínzó megszállottság bizonyos dolgok esetén.
Legyen minél rugalmasabb!
Mivel a szerencsétlenség elkerülhetetlen, ezért inkább jobb megadni magunkat ezeknek, mert így megedződhetünk, s ezzel később óvakodhatunk ezektől a negatív helyzetektől.
Az antidepresszánsok felfedezése tette világossá, hogy agyunk működése pozitív kihatással van magatartásunkra, viselkedésünkre.
Mindenkinek vannak titkai. Némelyek a lelkük legmélyebb, legsötétebb zugaiba dugják el őket, és nem engedik felszínre törni. De ezek a titkok ott vannak, türelmesen várnak, és ha egyszer kiszabadulnak, agyaraikkal széttépik annak a szívét, aki olyan sokáig fogva tartotta őket.
A betegség a szabadság korlátozása

A bejegyzés trackback címe:

https://ennmary.blog.hu/api/trackback/id/tr352206326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása