ennmary 2010.08.04. 15:51

Nehéz sorsok

 Most sok magyar elmondhatja,hogy bizony nyűg az élet.Ebben a rabló világban a becsület a béka fenekén üldögél.Az erős győz, letarol mindent,ami emberré teszi az embert.Hogy,ki az erős? Hazánkban az az erős,akinél a pénz.Pénzen mindent meg lehet vásárolni, még templomot is.Kipakolják belőle Istent az összes Szenttel együtt és hadd szóljon.Leszarják itt már a hitet,reményt, szeretetet.Fontos,hogy minél nagyobbat tapossanak,trancsíroljanak a szegényeken.
Hazánkban most rengeteg az öngyilkosság.
Sokan sötétben állnak,tapogatóznak fényt keresve,hátha van kiút - legtöbb esetben azonban nem lelnek rá,és ezért választják a visszafordíthatatlant.
Sötétben állok.
Sötétben állok,már semmi se fáj, - ledobom keresztem,nyeljen el e táj! - Boruljon reám fekete földje, - ne fájjon tovább életnek nyűgje! - Mert nyűg lett minden,az is ami szép, gyűlölöm a létet bármerre is lép. - Istent se kérem,hogy segítsen fel, - törödjön mással,ki létet érdemel!

A bejegyzés trackback címe:

https://ennmary.blog.hu/api/trackback/id/tr812198731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása