Döbbenet, hogy a sajtó, média olyan szinten hozzák otthonunkba a halált, balesetek a furcsaságokat, olyan szintre emelik az ingerküszöböt, hogy félelmetes.
Emberi jogok? Ennek részeként emberi méltóság?
Már itt elbizonytalanodom.
A jog szó még csak-csak egyértelmű, de az ember, mint érző lény, hát.. jó kérdés..

Valakinek igen, de médiának, sajtónak nem. A sztori érdekében minden. Az tény, hogy a történéseket tudósítani kell, tájékoztatni a népet, de hogyan és milyen formában? Néha a méltóság, mint olyan annyira a háttérbe szorul az anyagi javak mindenek felett. Ide jutottunk. Érdekes. Mire képesek, néha azzal kell szembesülnünk, hogy amit valójában szerettünk volna tudni, arról későn vagy kevés információt kapunk. Az emberek többsége a mai világban, a gazdaság hanyatlása nagyon megviseli és az érdeklődés is megváltozott. Már-már azt tapasztalom: szívesebben foglalkozunk más problémájával csak a sajátunkat, leplezzük.

Közben nem vesszük észre hogy a média által a politika irányít mindenkit. Legyen az család,munka,barát,üzlet,vagy bűnözés, az élet minden területére kihat.

 

                                                                                                   

A bejegyzés trackback címe:

https://ennmary.blog.hu/api/trackback/id/tr362216719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása